Det måste bli bättre...

I morse när jag gick iväg till dagis så syntes en strimma ljus på himlen, och likaså när jag vandrade hemåt ca 16:45 så såg jag ljusstrimman! Det kommer, sakta men säkert, mera ljus!
Konstigt att man är lika förundrad varje år, fast man vet att det är tingens ordning här... 
Nåja, nu ska jag gå och hjälpa sonen att avsluta sitt datorspel och sen kanske få se en stund av "Landskampen" på TV. Nej, nu ringer telefonen...
Skriver mer sen!
/Sussi

Surfar runt på nätet....

Hittade detta klipp av min favorit just nu - The annoying orange! Sjuk humor, men kul!

Shopping, shopping, shopping...

Har idag varit på stan med min kära dotter Moa och hon har shoppat. Jag köpte bara nödvändiga och tråkiga saker som ett nytt set kontaktlinser (dyrt!), nytt månadskort på bussen till Moa (smådyrt, fast billigare än att köpa en och en..), hårinpackning (rea=billigt) och schampo (dyrt som jag sedan hittade mycket billigare på annan affär...suck!), displayskydd till mobilen, huvudvärkspiller, ost och lite annat trams. Inget direkt roligt alltså, men nödvändigt. Så nu har jag väl typ tömt mitt konto... får vänta tills löningsdags igen...
Får krypa in i min kokong här hemma och bida min tid...
Ha det gott!
/Sussi

Snöskottning...pust!


Usch, idag var det tung blötsnö i kubik... så det blev ett + ett till snöskottningspass! 
Jag var alldeles blöt, både inifrån och utifrån.. I dag var det även +gradigt ute för första gången på väldigt länge, minst 60 dagar sen.
Så nu är det snart dags att lägga sig på kudden och sova lite igen. Har varit så trött i flera dagar nu. Sliten! Det blir kanske bättre när man kommer in i vardagslunken och får lite mer ordning på livet igen. Det blir mycket nattsudd under helgerna. Vi har en ovana att se filmer väldigt sent på kvällar/nätter. Oftast slutar det med att man somnar innan slutet av filmen, så det missar man oftast... suck! Har väl med åldern att göra?
Ha det gott alla!
/Sussi