Lite grått...

Det är varmt, men var är solen. Idag har jag och mina barn varit ute på en liten promenad i omgivningarna. Det var fuktigt och varmt i luften, men ingen sol. För någon vecka sedan hade vi en fantastiskt härlig och varm sommarkväll då jag och "gubben" + våra vänner gick ut och drack några öl. Det var en härlig kväll.
Här kommer en bild från i torsdags då vi var på "Ångbåtsblues" nere vid kajen och lyssnade på Wolfman Jack.


Tills nästa gång - go'kväll!

/Sussi

Härlig sommardag


I går, lördag, var vi ute och gick nere vid Umeälven. Det känns precis som att komma ut på landet och staden känns så långt borta. Hästhagar och gamla hus. Syrsorna spelade och fåglar kvittrade. Hittade fjärilar också.
En härlig högsommardag. Man måste försöka njuta av dem innan sommaren är över.

Lyckades fånga en nässelfjäril på en blomma...

Umeå MotorWeek...


I går kväll var hela familjen på Gammlia och kollade in "snyggbilar", som min lille son säger. Med det inbegrips alla veteranbilar och övriga "fräna" vrålåk. Bara det är snygg färg och form. Här ovan syns en gammal Studebaker från någonstans kring 40-talet skulle jag gissa. Det var väldigt många bilar och människor på Gammlia igår. Vi var där med vår Ford Fairlane Town Sedan från 1956. Som vanligt på Gammlias onsdagsträffar så var det väldigt trevligt, kanske lite väl trångt, men det är kul att så många intresserade finns.
Tyvärr fick kvällen ett lite abrupt slut då regnet kom... vi hann köra några varv nere på stan ändå, vi skulle plocka upp Moa, som varit på premiären av "Eclipse" på bio. Till slut hittade vi en överlycklig tjej nere vid kajen, så vi plockade upp henne och åkte hem.
/Sussi