Kaffedags...

Nu börjar dagens kvällsnöje... kaffe och nyheter. Gammfolks-varning! Jag vet. Men det har bara blivit så. Det känns som bra... Moa går runt här som en ägg-sjuk höna och väntar på att jag ska skriva ett inlägg. Jag sitter på hennes dator just nu. Oj, nu händer det saker på nyheterna. Måste kolla! Det blev ett kort inlägg. Återkommer kanske senare. Ciao!
/Sussi

Fredag...

Här hade jag ju velat ha en fin bild, men jag har inte bearbetat någon fin att sätta hit. Jag ska försöka hinna med lite mer sådant, kanske redan i helgen...
Men det är alltid så mycket som ska göras, städas, fixas och fejas i trädgård, uteplats och se på TV och umgås och åka och handla och ut och cruisa med bilen och... jag tror jag bara går och lägger mig ikväll, så får vi se sen...
Tills nästa gång!
Var rädd om dig!

/Sussi

Nytt huvud!

Visst har Moa gjort en fin header till mig? Passar precis min mossiga värld! Just nu konstaterar vi att vår gräsmatta är riktigt grön och fin just nu! ...och jag har en lott att skrapa. Så, jag hinner inte skriva nu. Hej då! Jag återkommer, vilken dag eller vecka eller månad som helst!

/Sussi

Bättre...

Såja nu blev headern bättre placerad. Även om den kanske inte är den finaste precis.... Det kommer mera... sen...någon gång....när jag har tid och lust.

Trevlig helg!

/Sussi

Oops....

OK. Den headern blev lite för stor... jag ska fixa detta när jag har tid. Nu snabbgjorde jag en ny...
Aldrig blir det som man har tänkt sig...
Nåja. Solen lyser... och headern är kvar... Håll ut... Bloggen lever. Men lite haltande...

/Sussi